Välkommen till To all my friends site. Vi är ett svenskt indiepopband som spelat sedan 2008 ungefär och har släppt två plattor. Just 2008 fick vi, Frida Alkestrand och Tove Möller, möjligheten att satsa mer organiserat på vårt eget band, men vi hade träffats tidigare då vi båda befann oss i Berlin och började skriva låtar tillsammans. Vår första platta kom 2010 och heter just To all my friends. Lite senare, 2012, släppte vi nästa platta som heter Come ride with me. På första plattan var det bara vi som spelade in allt material vid ett tillfälle. På platta nr 2 finns andra musiker med, det är lite maffigare ljud

Våra influenser är amerikansk folkmusik och vi använder flera olika instrument för att få fram den klang, harmoni och känsla vi vill förmedla. Exempel på instrument är banjo, dragspel, gitarr, autoharpa och melodica. Det ger oss möjligheten att experimentera, skapa och kombinera till vår egen stil, precis som vi vill ha det.

Stilen är ganska avskalad, mycket stämsång med viss dramatik och vi vill att du som lyssnar ska få känslan av att befinna dig i 70-talets USA eller kanske nutidens Sverige. Det viktigaste är att du upplever en skön känsla när du hör vår musik.

Andra har beskrivit vår musik som att den speglar en rastlösthet, som att man är på väg någonstans och aldrig slår sig till ro. Det stämmer till stor del då vi båda tycker om att resa och ha många järn i elden och därför handlar många låttexter om det.