Turné plan 2015

Nu är det nästan slut på året 2015, men som vanligt kommer även detta år att avslutas med en mycket vass turné plan 2015, för alla de som är intresserade. Kanske var du en av de som tog del av denna fest förra året, eller en person som deltar i festligheterna varje år. Hur som helst är denna turné plan som återkommer varje år något som både kan ses på plats och på TV. Det bästa är naturligtvis att se det live, då det finns så mycket känsla och värme i detta fantastiska arrangemang. Har du redan listat ut vad som beskrivs? Det är naturligtvis den årliga julkonserten, som i sin turné plan 2015 har ett mycket vasst deltagande av artister.

turneplan

I år är det turné planen för det stora evenemanget Christmas Night som står högst på listan för alla de som gillar julmusik. I skrivande stund har biljetterna till denna storslagna konsert släppts, så det är bara för alla de som känner sig manade att delta i det trevliga att även detta år skaffa sig en biljett innan de tar slut. I årets turné plan för det största julevenemanget gällande musik och underhållning är det Sonja Aldén, Magnus Carlsson och Shirley Clamp som kommer att stå för det underhållande programmet.

Årets julkonsert är tillägnad en 50-åring

Detta år är det Björn och Benny som ska hyllas. Här kommer två av den svenska musikvärldens mest framstående och framgångsrika artister och kompositörer presenteras och firas på ett alldeles speciellt sätt. Det är nämligen 50 år sedan som duon Björn Ulvaeus och Benny Andersson påbörjade sitt samarbete och framtida stora karriär. Det ledde till att ett av de mest kända banden i musikens historia bildades, nämligen Abba. Det ska verkligen firas med pompa och ståt. Detta innebär en späckad turné plan 2015 för årets stora julkonsert.

Post A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *